Yin Yang Yoga Helmond

Yin yang yoga in Helmond is de perfecte combinatie van actieve en rustige houdingen. Waar je bij de meeste yogavormen je spieren actief moet aanspannen, probeer je deze bij yin yoga juist los te laten. Houdingen worden langer vastgehouden, enkele minuten, en vaak zittend uitgevoerd. Yang yoga daarentegen is een stuk actiever, hier worden de houdingen maar kort vastgehouden. Yin yoga heeft als doel het bindweefsel en de gewrichten te versoepelen en versterken, yang yoga richt zich op het versterken van de spierkracht en lenigheid.

Een les yin yang in Helmond volgen

Ook voor yin yang yoga in Helmond geldt dat je zelf bepaalt hoever jij hierin wilt gaan. Jouw grenzen zijn bepalend. Hoever kun jij fysiek gaan? We gaan nooit over grenzen heen, om zodoende blessures te voorkomen. Wil je ook eens een les yin yang in Helmond volgen? Bij Atma Yoga is de eerste les altijd gratis. En dankzij het rustige tempo is yin yang yoga door iedereen te volgen.

Heb je veel last van spanningen of stress? Met een les yin yang in Helmond kom je tot rust, terwijl je toch fysiek uitgedaagd wordt. Ook voor een les poweryoga of easy flow yoga kun je bij ons terecht. Bekijk onze flexibele abonnementen. Er wordt op verschillende dagen lesgegeven, waardoor het ook mogelijk is meerdere lessen in de week te volgen op de dagen die jou het beste uitkomen. Neem contact met ons op om je aan te melden of vul online het contactformulier in. We zien je graag binnenkort in onze moderne yogastudio in Helmond!