Yoga Helmond

Yoga verovert steeds meer terrein. Waar het vroeger een beetje een zweverig imago had, weten tegenwoordig steeds meer mensen de weg naar de yogamat te vinden. Zo zijn het complete fabels dat alleen vrouwen aan yoga doen, dat je er lenig voor moet zijn en dat er altijd wierook brandt in de yogastudio. Nee, volgens recente peilingen is yoga momenteel zelfs één van de snelst groeiende sporten. En dat is niet zo vreemd als je ziet wat je allemaal kunt bereiken met yoga. Meer vitaliteit, een betere nachtrust en minder stress zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Vanuit Aarle-Rixtel is yogastudio Atma Yoga gemakkelijk te bereiken. Een fijne plek waar je op een deskundige manier begeleid wordt tijdens de yogaoefeningen. Yoga doe je met je hele lichaam. Geen ingewikkelde houdingen, want jij bepaalt hoe ver je kunt gaan. Dat kan per dag wisselen en we verwachten niets van je. Degene die je fysiek uitdaagt, dat ben je zelf.

Een les yin yang in Helmond volgen

Voor yoga in Aarle-Rixtel ben je bij Atma Yoga aan het juiste adres. Hier kun je lessen volgen in yin yoga, poweryoga en easy flow yoga. Je leert er in het nu te zijn, minder in je hoofd te zitten en je spieren aan het werk te zetten. Dat zorgt voor nieuwe energie en een leeg hoofd. Was je nog op zoek naar een geschikte studio om yoga in Aarle-Rixtel te volgen? Meld je dan aan voor een proefles yoga bij Atma Yoga. Tot snel!