Yoga Geldrop

Yoga is een veelzijdige en actieve manier van bewegen. Actieve oefeningen staan centraal, zowel zittend op de mat als met je blote voeten op de grond. Ook besteden we aandacht aan je ademhaling en het bewust worden van je eigen lichaam. Zonder hierbij zweverig te worden, zoeken we naar de perfecte balans tussen deze twee. Jij bepaalt zelf wat prettig voelt, wat je kunt of wilt doen en of het genoeg is voor vandaag. Daarin word je uiteraard deskundig begeleid. Wanneer je graag yoga in Geldrop of omgeving wilt gaan beoefenen, ben je daarvoor bij Atma Yoga aan het juiste adres.

Atma Yoga is een moderne yogastudio die in Helmond gevestigd is. Op enkele autominuten rijden van Geldrop vind je hier een gevarieerd aanbod van verschillende yogavormen. Houd je van een actieve, uitdagende les? Dan zit je bij poweryoga goed. Ben je meer voor een wat rustigere les? Denk dan eens aan yin yoga. En easy flow yoga is de ideale combinatie tussen deze twee vormen.

Eerste les Yoga in regio Geldrop

Je bent van harte welkom voor je (eerste) les yoga in Helmond, nabij Geldrop. Zowel jong als oud, ervaren en onervaren en vrouwen en mannen zijn welkom. Yoga is bijvoorbeeld ook een perfecte aanvulling op fitness, hardlopen en wielrennen. Je versterkt en verlengt er je spieren mee en verbetert je evenwichtsgevoel. Geef je direct op om het zelf te ervaren. Kies de abonnementsvorm die je bij je past of meld je aan voor een gratis proefles!