Yoga Mierlo

Yoga is niet alleen een filosofie maar ook een leefwijze en oefenmethode om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. In onze gehaaste maatschappij is deze balans vaak ver te zoeken. Met behulp van oefeningen proberen we de balans bij yoga te herstellen. Yoga leert je om beter naar je eigen lichaam te luisteren. Je wordt er niet alleen lichamelijk fitter van maar kunt ook mentaal en emotioneel meer aan. Ben je nog op zoek naar een geschikt adres voor yoga in Mierlo? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van Atma Yoga.

Bij Atma Yoga in Helmond, naast Mierlo, bieden we verschillende yogavormen aan. Onze yogahoudingen (asana’s), adem- en ontspanningsoefeningen laten je spieren spannen en ontspannen. Je hoeft er niet lenig voor te zijn, je hoeft het niet perfect te doen of de beste te zijn maar je geeft je eigen grenzen aan. Jij bepaalt tot hoever je uitgedaagd kunt of wilt worden. Dat kan per dag en per keer verschillen, dat is bij iedereen zo.

Gratis proefles Yoga in regio Mierlo

Ben je benieuwd geworden? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Wil je daarna graag verdergaan, dan bieden wij daarvoor verschillende aantrekkelijke abonnementsvormen aan.  Ook personal coaching of yoga op locatie is mogelijk. En je hoeft niets mee te nemen naar je eerste les yoga in Mierlo, want je krijgt bij aankomst direct je eigen yogamat. Een goede start voor je eerste les power yoga, yin yoga of easy flow yoga!