Yoga Nuenen

Ben je op zoek naar een professionele en prettige yogastudio om op een fijne en goede manier yoga in Nuenen te beoefenen? Dan ben je bij Atma Yoga aan het juiste adres. Onze yogastudio, die gevestigd is aan de rand van Helmond, is goed bereikbaar voor yoga vanuit Nuenen. Op verschillende dagen kun je bij ons zowel in- als ontspannende lessen volgen.

Bij Atma Yoga vind je een ruim en gevarieerd aanbod van verschillende yogavormen. Je kunt bij ons easy flow, power- en yin yoga volgen. Iedere yogavorm heeft zijn eigen specifieke oefeningen en tempo. Samen met jou kijken we graag welke yogavorm het beste bij jou, je wensen en je fysieke en mentale gesteldheid past. Je wordt altijd vakkundig begeleid en geeft zelf aan tot hoever je die dag kunt gaan. Je bent tijdens de lessen tot niets verplicht en kunt altijd een stapje terug doen. Hierdoor zijn onze lessen door jong en oud, met en zonder ervaring, gemakkelijk te volgen.

Je eerste les Yoga in regio Nuenen

Ben jij klaar voor je eerste les yoga in de regio Nuenen? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. Bekijk onze verschillende (maandelijkse) abonnementsvormen en maak een keuze. Zowel jong als oud, ervaren en onervaren en vrouwen en mannen zijn welkom. Ervaar zelf wat yoga met jou kan doen, zoals minder stress, een betere nachtrust en een betere beheersing van je ademhaling. Alle vele tevreden yogi’s en yogini’s wisten de weg naar Atma Yoga te vinden. Zien we jou binnenkort ook?