Yoga Stiphout

Atma Yoga biedt je de mogelijkheid yoga te beoefenen in de directe omgeving van Stiphout, in Helmond. In onze moderne yogastudio bieden we power yoga, yin yoga en easy flow yoga aan. Deze vormen van yoga bieden vele fysieke en mentale voordelen, zoals minder stress en een betere beheersing van je ademhaling.

Voor het beoefenen van yoga is het belangrijk dat je je op je gemak voelt en je prettig voelt bij de yogavorm die aangeboden wordt. Yoga kan namelijk variëren van zeer actief tot zeer rustig. Hoe oud je bent, hoeveel ervaring je hebt of hoe je conditie is, zijn daarbij van ondergeschikt belang. De oefeningen kunnen namelijk probleemloos aangepast worden aan jouw niveau en wensen. Tijdens de yogales ben je bewust bezig in het hier en nu. Je leert beter te luisteren naar je lichaam en signalen van bijvoorbeeld stress eerder te herkennen. Hierdoor komen je lichamelijke en geestelijke bewustwording beter in balans. Een deskundige yogi begeleid je hierbij.

Gratis proefles Yoga in regio Stiphout

Wil jij ook zelf ontdekken hoe waardevol yoga kan zijn in je dagelijks leven? Twijfel dan niet langer en geef je nu op voor een gratis proefles yoga in de regio Stiphout. Dat kan telefonisch, per e-mail of door het contactformulier in te vullen. Alle vele tevreden yogi’s en yogini’s wisten de weg naar Atma Yoga te vinden. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag jouw eigen pad naar jouw innerlijke waarden te vinden, waar je altijd op terug kunt vallen.