Yogales Helmond

Als je op het punt staat je eerste yogales in Helmond te volgen, kan het je allemaal wat zweverig in de oren klinken. Een worden met je lichaam en geest, maar dat is wel waar het in essentie om draait. Natuurlijk weet je dat je armen en benen hebt, maar pas als je er bewust mee bezig bent, kun je de kleine en grote onderdelen van je lichaam en je energiestromen bewuster meemaken.

En eigenlijk is dat een worden met je lichaam nog het gemakkelijkste. Je kunt in een bepaalde positie gaan staan en die zo lang mogelijk vol proberen te houden. De kunst is echter om je er ontspannen onder te voelen en geen pijn te voelen. Natuurlijk wil je het liefste dat het er meteen fantastisch uitziet tijdens je eerste yogales in Helmond, maar wij helpen je graag je grenzen te leren kennen en je uit te blijven dagen om verder te komen. Jij geeft ten alle tijden aan of het nog prettig voor je is. Dat is de kern van onze yogalessen in Helmond.

Aanmelden voor yogalessen in Helmond

Wil jij je graag aanmelden voor onze yogalessen in Helmond? Dat kan eenvoudig door ons contactformulier in te vullen. Er wordt op verschillende dagen lesgegeven. Je vindt ons lesrooster en onze locatie online. Kies zelf welke dagen jij het fijnste vindt voor het volgen van yogales. Helmond is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven en omstreken. Oh ja, de eerste les is altijd gratis! Zien we je binnenkort?